Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Bežecké pásy recenzie, recenzie bežeckých pásov

Bežecký pás - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov bežeckých pásov. Ako sa im páči ich bežecký pás a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Bežecký pás:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 18 recenzií

Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Tento bez. pas kvalitou, cenou, funkciami, spolahlivostou zodpoveda mojim poziadavkam. Mam vsak niekolko poznamok ktore by mohli zvysit kvalitu: 1. neplatena verzia programu iRunning je skoro nepouzitelna pretoze neviete v uzivatelskom programe nastavit presne rychlost a sklon. Jeden dielik na posuvniku predstavuje vzdy inu hodnotu. 2. Zbytocne vela prednastavenych programov (99), len to zdrzuje kym sa dostanete k U1 - U3. Aj tak si nakoniec musim nastavit jeden z uzivatelskych, pretoze existujuce mi nevyhovuju (prilis pomale zaciatky). Viac by mi vyhovovalo ak by programi mali mena ako napr. "rychla chodza", "chodza do kopca", "beh do kopca" s moznostou ich upravit ak je to potrebne. 3. Uzivatelky manual je naozaj hanbou pri stroji ktory stoji okolo 1000 EUR. Obrazky rozmazane, opisy dost nezrozumitelne a navody tykajuce sa nastavenia programov podla mna ani nekoresponduju s tymto modelom. 4. Zvysenie a znizenie rychlosti o 0.1 km/h alebo 3 km/h mi nevyhovuju. 3 je vela a 0.1 je malo :). Prijal by som moznost +- 1 alebo 0.5. 5.Vypocet spalenych kalorii pri tom istom programe mojej dcere aj mne ukazalo tu istu hodnotu. Ja vsak vazim o 82 kg viac :) (40, 122). Ja tuto hodnotu nepotrebujem, ale ak to tam uz je, tak aspon trochu by sa to malo blizit realite. Ja som zatial nenasie kde by sa mohla nastavit vaha osoby ktora ten pas prave pouziva.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy chod dobre odpruzenie pas nepreklzuje ani pri tazsich osobach moznost pripojit tablet moznost uzivatelom definovaneho programu jednoducha montaz po zmontovani lahka manipulacia, premiestnenie

nekvalitny uzivatelsky manual - otrasne, rozmazane obrazky odpruzenie a nastavenie sklonu vrzga - mozno sa da namazat nemotorne ovladanie programov iRunning - neplatena verzia je velmi neprakticka vypocet spalenych kalorii bude asi len ozdoba



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Ešte sme moc neskusali ale vyzerá super a hádam aj bude fungovať dlho ma veľa programov musíme nastaviť ale ľahké zloženie iba pár srobov zložite si sami doma doporučujem dlho som rozmýšľala ktorý vybrať tento vyzeral tak akurát pre mňa mame doma miestnosť na cvičenie tak sa zmestil v pohode dobrá kúpa za dobru cenu mame na splátky bez navýšenia tak super hodi sa aj na beh do kopca dá sa regulovať rýchlosť aj sklon bežeckej plochy mam problémy s prieduškami tak mi vyhovuje behanie doma

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.10.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Mystral

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.12.2018)

Jednoduchá montáž, prehľadný display, ergonomický design. Funguje spoľahlivo.

K bežiacemu pásu bol aj hrudný pás na meranie tepovej frekvencie. Ešte som ho neskúšal, ale nikde nie je popísané, ako spárovať iný hrudný pás. Nie je mi jasné, či ten hrudný pás je spárovaný od výroby a nedá sa spárovať s iným, v príručke žiadna zmienka o hrudnom páse.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Veľmi jednoduchá montáž. Stroj je dosť ťažký, čo je jeho výhodou, pôsobí stabilne a je jednoducho ovládateľný. Sme spokojní celá rodinka. Insportline má úžasné popisy na svoje výrobky, čo bolo pre mňa ako laika veľmi dôležité. Ďakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.03.2019)

Jednoduchá montáž. Prehľadný monitor. Úžasný stroj.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.05.2011)

Najlepší pás na trhu v tejto kategórii, vynikajúce parametre, super tichý, robustný, skrátka taký aký má byť poriadny bežecký pás. Iný by sme nechceli. Jedine profi pás, ale ten je o 3000 € drahší.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

produkt som vybrala pre výborný pomer kvalita:cena, vyššie zmienené plusy výrobku a hlavne pre kvalitnu značku výrobcu. určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.09.2013)

veľká plocha pásu jednoduché ovládanie (aj na rukovätiach) veľký display tichší chod variabilný sklon aj vysoká možná rýchlosť a nosnosť



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Bežecký pás beriem ako celok za dobre vyladený kúsok,dá sa bezdrôtovo spárovať cez Bluetooth aj bez použitia aplikácie a prehrávať hudbu pri behu. Hlavnou výhodou je v jeho kompaktnosti po zložení a to bol dôvod prečo som si vybral tento pás. Údajne sa nedá použiť pri behu Googlemaps, ale to je len o skúšaní, ešte testnem. Čo je na škodu je to, že sa mi po asi 1,5 hodine vrátane nastavenia pásu pokazil a to tak že vyrazil hlavný istič a už nereaguje na nič. Verím že to bol len ojedinelý prípad a mal som jednoducho smolu. Teraz čakám na servis kým mi prídu opraviť pás a len dúfam že sa to nebude opakovať a budem si pás užívať naplno.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2018)

ľahká manipulácia dobre sa zloží reproduktory prepojenie s tabletom alebo mobilom

Pokazil sa mi na štvrtý deň po asi 1,5 hodine používania Kuriérska spoločnosť mi poškodila podložku a kryt pásu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

Z môjho pohľadu rekreačného polo-športovca ide o pás vyššej triedy, ktorý na domáce použitie s určitosťou stačí.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.01.2016)

Tichý chod. Jednoduché ovládanie. Bezproblémová montáž cca 40 min. Odpruženie.

Aj keď je montáž bezproblémová, doteraz som neprišiel na to, čo je myslené ako držiak na notebook / tablet / knihu, ako je uvedené v popise.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

pred kúpou som porovnal vlastnosti s výrobkami používanými vo fitness centre - tento výrobok sa im úžitkovými vlastnosťami vyrovná (samozrejme, je určený len na používanie v domácnosti, teda zaťažovanie stroja viacerými cvičencami nie je možné porovnať) - je to "profesionálny prístroj pre amatérov"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2011)

úžitkové vlastnosti c/a cena



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sheen

Za slušnú cenu úplne postačujúci výkon na domáce použitie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.03.2011)

Zatiaľ mu nemôžem nič vytknút. Používame ho celá rodina a naučila som na ňom behať aj psíka, ktorý sa už sám dožaduje na pás.

nemám



Recenzia Bežiaci pás TechnoGym MyRun

Kvalitatívne je na vyššej úrovni ako lacnejšie bežecké pásy. Má tichý chod. Rýchlosť a sklon pásu sa dajú meniť počas cvičenia. Dostatočná šírka pásu. Má bezpečnostnú poistku v prípade straty rovnováhy

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2016)

Má tichý chod, má kolečka na premiestňovanie, čo je výhoda lebo pás má svoju váhu

Škoda, že displej si nezapamätá údaje aspoň na pár minút, kým si ich človek zaznamená.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Zatial spokojnost.Kupil som ho koli poz.recenziam na internete. Co sa tyka tych programov,osobne to neriesim,resp.nevyuzivam ich.Proste zapnem pas a idem.Dufam len ,ze ma po case neomrzi :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

Mam ho tyzden a zatial o.k

Zo zaciatku ak som ho namontoval,tak vrzgal horsie nez stara postel.Musel som si dokupit silikonovy sprej lebo ten v baleni nepomohol.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

Ľahká inštalácia (zvládla som ju aj ja sama ako žena), na domáci tréning je to veľmi dobrý pomocník. Veľkou výhodou je jeho skladnosť, dá sa ľahko zložiť a nezaberá veľa miesta. Samy si volíte tempo chôdze alebo behu. Ak si zvolíte botasky s odpruženou podrážkou, tak nič viac nepotrebujete. Som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.10.2012)

- ľahká inštalácia - skladnosť - volíte si vlastné tempo cvičenia - pekný dizajn - tichý chod - prijateľná cena

Nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

tovar som kupoval cez refundo.sk To znamens že ešte nejaké tie% išli dolu čo sa týka tovaru tak ako som písal pomer cena výkon stroj sa jednoducho skladá jednoducho sa používa A je kvalitný kúpil som si ho preto lebo som chcel stroj na ktorý som bol zvyknutý vo fitness centrách bežiaci pás inCindi T50i komunikuje aj s telefónom to znamená že po ukončení behu výsledky sa ukladajú priamo do telefónu pozor bežiaci pás nemá funkciu pauza . bežiaci pás je tichý a kvalitný dobre sa mi na ňom behá má stredne tvrdú bežiacu plochu . Zatiaľ som s výrobkom maximálne spokojný

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.01.2017)

Pomer-cena-vykon



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2018)

kvalitný motor veľmi tichý chod, vhodný do bytu elegantný dizajn prehľadný manuál a návod na montáž jednoduchá montáž palubný počítač s wifi kvalitné reproduktory veľké prehľadné číslice skvelé odpruženie široká priestranná bežecká plocha pre pohodlné používanie



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Vyrobok splnil vsetky moje ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.11.2014)

pevna konstrukcia skladatelny 5 rocna zaruka vela programov, moznost vlozenia svojej vysky, vahy, pohlavia,atd.. odpruzeny pas motor ma relativne tichy chod v cene odborna montaz (technik prisiel este v den dorucenia)

pocitac nema pamat po vypnuti sa vsetky udaje stratia.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

sme velmi spokojni s vyberom. pouzivame ho denne ja aj manzel, takze je v prevadzke cca 2hod denne. jedina nevyhoda je, ze nam vyhadzuje poistky. budeme to musiet riesit s elektrikarom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy lahko sa ovlada odporucam aj do bytu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.06.2019)

Na domáce použitie mi úplne postačuje, nebehám iba chodím. Je spratný a nezaberá veľa miesta, je celkom tichý. Nikde nemôžem nájsť pauzu. V návode sa píše že keď stlačím stop tak sa pás zastaví a po daľšom spustení pokračuje tam kde prestal. Mne sa ale všetko vynuluje a začínam znovu.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Keďže som spokojná, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2018)

dostatočná plocha na behanie pomerne tichý chod možnosť nastavenia výšky náklonu bez zastavenia pásu rôzne programy sa dajú nastaviť pomocou mobilnej aplikácie veľmi skladný pri vertikálnom zložení výborný joystick do ruky na ovládanie pásu odpružený pás možnosť počúvať hudbu z mobilu alebo tabletu reproduktory a miesto na mobil (tablet) na ovládacom panele možnosť chodiť a behať za každého počasia :-)

mobilná aplikácia je trochu ťažkopádna hrudný pás na meranie tepu je trochu nepohodlný



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

pás je výborná vec nastavitelnosť chýba, určite v budúcnosti budem opatrnejšia, pri kupovaní tovaru

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.05.2013)

zodpovedá cene

nie je nastaviteľný ako bolo na stránke udajne by to malo už byť opravené, zavádzajú opatrnosľ neuškodí



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Stala sa nevídaná vec. Pred Vianocami obchodníci žnú a neváhajú ceny zvýšiť. Tu sa stal opak cca 3 týždne pred Vianocami bola cena znížená cca o 4o Eur. Žiaľ ja som pás kúpil niekoľko dní pred znížením ceny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.12.2018)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zondi

tento bezecky pas odporucam vsetkym ktory radi behaju a ked je vonku pochmurne alebo zima tak to je idealny bezecky pas, alebo aj tym ktory by chceli urobit nieco pre svoje telo pre bytove priestory do cinzakoch je tichy ma dobre programy,behame na nom cela rodina :) aj cena je primerana ,urcite nelutujeme bola to dobra kupa urcite odporucam kazdemu kto zvazuje ze si tento bezecky pas zadovazi,,a hlavne je ryvhly dovoz hned na druhy den ako som poslala objednavku bol tovar u mna doma, prajem prijemne behanie :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

som velmi spokojna cela odina na nom behame a do bytovzch priestoroch je perfektny a hlavne je celkom tichy

ziadne



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Už dlho som hľadala nejaký bežecký pás a tento naozaj spĺňa všetko čo som chcela. Pás používam iba krátku dobu no zatiaľ si stále iba zvykám. Áno odporúčala som ho aj iným osobám.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.01.2012)

S bežeckým pásom sa iba zoznamujem, ale myslím si že to bol naozaj dobrý výber, nakoľko pracujem na smeny a nemám veľa času navštevovať fitko.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2018)

Masívny, drží svoje miesto. Pokiaľ nebudem šprintovať rýchlosťou 20km/h, ale bežať pohodovým tempom, tak je celkom tichý. Audio vstup USB a Jack 3,5, repráky v pohode. HRC program. Prehrávanie mobilom na youtube je super, pustíte si hudbu, film alebo rádio a behanie nie je nudné.

Nemá pauzu. HRC program je na konci, vždy sa treba preklikať odznova. Po nastavení požadovaného pulzu a odbehnutí a vypnutí pásu si pás nepamätá nastavenie, vždy to treba nastaviť odznova, ale je to jednoduché a rýchle.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.02.2019)

Stabilný Mohutný Celkom tichý Dostatok programov a nastaveni S kúpou som spokojná Určite odporúčam

Jedinou nevýhodou je že sa nedá tlmiť zvuk tlačidiel. Ale na funkčnosť prístroja to nemá žiaden negatívny vplyv



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Pás je v celku dosť veľký a kupoval som ho do súkromného fitka, ale momentálne je osadený v obývačke. Tam ho neodporúčam, či už koly veľkosti či hlučnosti (aj keď je že vraj tichý), tento pás patrí do miestnosti ktorá je na fitnes-kardio určená.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2016)

všetko spĺňa čo som očakával, veľký, robustný, dizajnovo celkom podarený, hrudný pás na tep (akurát ukazuje niečo iné ako fitbit),

pohyb v programoch len smerom hore, ale nevyužívam to takže v celku nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Bežiaci pás má pekný vzhľad, veľmi jednoducho a rýchlo sa skladá, ide veľmi potichu. Pás som kupoval manželke, ale používam ho aj ja, vážim 105 kg a v pohode ma unesie. Som s ním spokojný.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2017)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Odporucam, pre na to bo dobry obchod dostal som vynikajuci vyrobok a primeranu cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2014)

vela programov, jednoduche ovladanie, HRC program je vynikajuci. Relativne tichy, Pri mojej hmotnosti nema problem ani s vecsou rychostou a skolonom. Montaz profesionalnym pracovnikom, ktory Vam ukase zakladnu naslednu udrzbu

ovladanie do HRC problem cez 99 programov, idealne by bolo mat srychlenu volbu do casto pouzivanych programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

celková spokojnosť s výberom, odporúčam do domácnosti, dobrý pomer kvalita/cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.10.2015)

veľká bežiaca plocha, tichý, dostatočne tlmí nárazy, mám v paneláku so stále nespokojnými susedmi pod a je to ok

slabý návod na používanie prednastavených programov, občas pri zapnutí vyhodí poistky



Zdieľajte článok


Odporúčame bežecké pásy






Novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky