Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Bežecké pásy recenzie, recenzie bežeckých pásov

Bežecký pás - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných majiteľov bežeckých pásov. Ako sa im páči ich bežecký pás a ktorý odporúčajú?

Súhrn recenzií produktu Bežecký pás:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 18 recenzií

Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Pás je v celku dosť veľký a kupoval som ho do súkromného fitka, ale momentálne je osadený v obývačke. Tam ho neodporúčam, či už koly veľkosti či hlučnosti (aj keď je že vraj tichý), tento pás patrí do miestnosti ktorá je na fitnes-kardio určená.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.02.2016)

všetko spĺňa čo som očakával, veľký, robustný, dizajnovo celkom podarený, hrudný pás na tep (akurát ukazuje niečo iné ako fitbit),

pohyb v programoch len smerom hore, ale nevyužívam to takže v celku nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Vyrobok splnil vsetky moje ocakavania

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.11.2014)

pevna konstrukcia skladatelny 5 rocna zaruka vela programov, moznost vlozenia svojej vysky, vahy, pohlavia,atd.. odpruzeny pas motor ma relativne tichy chod v cene odborna montaz (technik prisiel este v den dorucenia)

pocitac nema pamat po vypnuti sa vsetky udaje stratia.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Ešte sme moc neskusali ale vyzerá super a hádam aj bude fungovať dlho ma veľa programov musíme nastaviť ale ľahké zloženie iba pár srobov zložite si sami doma doporučujem dlho som rozmýšľala ktorý vybrať tento vyzeral tak akurát pre mňa mame doma miestnosť na cvičenie tak sa zmestil v pohode dobrá kúpa za dobru cenu mame na splátky bez navýšenia tak super hodi sa aj na beh do kopca dá sa regulovať rýchlosť aj sklon bežeckej plochy mam problémy s prieduškami tak mi vyhovuje behanie doma

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.10.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Sprynkl

Ľahká inštalácia (zvládla som ju aj ja sama ako žena), na domáci tréning je to veľmi dobrý pomocník. Veľkou výhodou je jeho skladnosť, dá sa ľahko zložiť a nezaberá veľa miesta. Samy si volíte tempo chôdze alebo behu. Ak si zvolíte botasky s odpruženou podrážkou, tak nič viac nepotrebujete. Som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.10.2012)

- ľahká inštalácia - skladnosť - volíte si vlastné tempo cvičenia - pekný dizajn - tichý chod - prijateľná cena

Nič



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

pred kúpou som porovnal vlastnosti s výrobkami používanými vo fitness centre - tento výrobok sa im úžitkovými vlastnosťami vyrovná (samozrejme, je určený len na používanie v domácnosti, teda zaťažovanie stroja viacerými cvičencami nie je možné porovnať) - je to "profesionálny prístroj pre amatérov"

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.10.2011)

úžitkové vlastnosti c/a cena



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T420i

Pustím si film na youtube, alebo správy na nete a bežiiiiiiiiim. Môžem si naprogramovať vlastný tréning.. ...rýchlosť, vzdialenosť, intervaly, stúpanie.......proste paráda. Synchronizácia s telefónom a ďalšie možnosti tréningov. Dve odkladacie miesta na fľašu. Odkedy ho mám, odložila som svoje Kangojumps a nechodím von, hlavne keď prší alebo fúka. Tréningy viem korigovať podľa telovej frekvencie, keďže mám pás na jej meranie. Sám sa ohlási, keď potrebuje premazať. Môže ho používať každý, bez akéhokoľvek obmedzenia.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.05.2023)

Hudba, film, ....



Recenzia Bežecký pás Capital Sports Pacemaker F60

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.01.2021)

Je výborný aj na rýchlu chôdzu, dá sa nastaviť sklon a meria aj tep. Predtým som nič podobné neskusila, ale odporúčam ho pre všetkých začiatočníkov. Pomer cena a kvalita mi vyhovuje, dúfam, že mi bude dlho slúžiť.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Tento produkt som vybrala na základe recenzií na internete, takisto na základe ceny (bol v zľave cca o 300 EUR ), Stratos určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.02.2014)

je tichý odpružený prehľadný displej rýchla a ľahká montáž veľká variabilita programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

produkt som vybrala pre výborný pomer kvalita:cena, vyššie zmienené plusy výrobku a hlavne pre kvalitnu značku výrobcu. určite odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.09.2013)

veľká plocha pásu jednoduché ovládanie (aj na rukovätiach) veľký display tichší chod variabilný sklon aj vysoká možná rýchlosť a nosnosť



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.05.2011)

Najlepší pás na trhu v tejto kategórii, vynikajúce parametre, super tichý, robustný, skrátka taký aký má byť poriadny bežecký pás. Iný by sme nechceli. Jedine profi pás, ale ten je o 3000 € drahší.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Aluvis

tovar vyrábaný vlastnou značkou veľmi tichý chod motora vyhovujúce funkcie

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.01.2016)

veľmi tichý chod výborná cena perfektné pre domáce použitie

chýbajúci popis jednotlivých funkcií (99) musíme sa k ním preklikávať - bola by dobrá k tomu brožúrka s popisom



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Neblin

Vynikajúci chodecký pás. V prípade, že ste v rekonvalescencii po operácii a chcete rehabilitovať v domácich podmienkach, je toto skvelý pomocník. Dodávaný je so zrozumiteľným návodom vrátane konkrétnych odporúčaní na údržbu. Kupované v insportline - odporúčam pre nadštandardnú záruku a servis doma.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.09.2020)

Rýchlosti prispôsobené chôdzi Oporné postranné bradlá Jednoduché ovládanie Kolieska v prednej časti Pevné materiály Jednoduchá montáž podľa návodu

Váha cca 46 kg, to je ale pochopiteľné



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.12.2018)

kvalitný motor veľmi tichý chod, vhodný do bytu elegantný dizajn prehľadný manuál a návod na montáž jednoduchá montáž palubný počítač s wifi kvalitné reproduktory veľké prehľadné číslice skvelé odpruženie široká priestranná bežecká plocha pre pohodlné používanie



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Odporucam, pre na to bo dobry obchod dostal som vynikajuci vyrobok a primeranu cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2014)

vela programov, jednoduche ovladanie, HRC program je vynikajuci. Relativne tichy, Pri mojej hmotnosti nema problem ani s vecsou rychostou a skolonom. Montaz profesionalnym pracovnikom, ktory Vam ukase zakladnu naslednu udrzbu

ovladanie do HRC problem cez 99 programov, idealne by bolo mat srychlenu volbu do casto pouzivanych programov



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gallop

Zatial spokojnost.Kupil som ho koli poz.recenziam na internete. Co sa tyka tych programov,osobne to neriesim,resp.nevyuzivam ich.Proste zapnem pas a idem.Dufam len ,ze ma po case neomrzi :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2016)

Mam ho tyzden a zatial o.k

Zo zaciatku ak som ho namontoval,tak vrzgal horsie nez stara postel.Musel som si dokupit silikonovy sprej lebo ten v baleni nepomohol.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i

Pás je super, ešte pri došľape vŕzga konštrukcia, tak ale asi sa musí zabehať a všetko sadnúť. Po reklamácii čakám na nový hrudný pás. Špedičná firma sa po týždni ozvala, že chce riešiť schodisko, tak uvidíme.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2021)

tichý online tréningový program

vysoká hmotnosť, špedičná firma pri vynášaní pásu poškodila schodisko hrudný pás nemá vymeniteľnú batériu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

celková spokojnosť s výberom, odporúčam do domácnosti, dobrý pomer kvalita/cena

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.10.2015)

veľká bežiaca plocha, tichý, dostatočne tlmí nárazy, mám v paneláku so stále nespokojnými susedmi pod a je to ok

slabý návod na používanie prednastavených programov, občas pri zapnutí vyhodí poistky



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Zatiaľ žiadne, mám ho cca týždeň.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 06.08.2022)

Robustný, množstvo programov, elektrinicky nastaviteľný sklon, je síce väčší ale dá sa zložiť, asi nie vhodný do menšieho byt, ja ho mám v dome. Pomer cena výkon. Žiadne



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T420i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.01.2022)

Vdaka tomu, ze sa da pocas využivania bežeckého pásu sledovať monitor s jeho vymoženosťami ( internet, sledovanie filmov atd.) je v našej domácnosti poradovník, kto pôjde kedy tento prístroj využiť. Aj napriek tomu, ze sme si boli zašportovať v prírode, tak aj večer bol tento pás využitý.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.06.2019)

Na domáce použitie mi úplne postačuje, nebehám iba chodím. Je spratný a nezaberá veľa miesta, je celkom tichý. Nikde nemôžem nájsť pauzu. V návode sa píše že keď stlačím stop tak sa pás zastaví a po daľšom spustení pokračuje tam kde prestal. Mne sa ale všetko vynuluje a začínam znovu.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.02.2019)

Stabilný Mohutný Celkom tichý Dostatok programov a nastaveni S kúpou som spokojná Určite odporúčam

Jedinou nevýhodou je že sa nedá tlmiť zvuk tlačidiel. Ale na funkčnosť prístroja to nemá žiaden negatívny vplyv



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2018)

Masívny, drží svoje miesto. Pokiaľ nebudem šprintovať rýchlosťou 20km/h, ale bežať pohodovým tempom, tak je celkom tichý. Audio vstup USB a Jack 3,5, repráky v pohode. HRC program. Prehrávanie mobilom na youtube je super, pustíte si hudbu, film alebo rádio a behanie nie je nudné.

Nemá pauzu. HRC program je na konci, vždy sa treba preklikať odznova. Po nastavení požadovaného pulzu a odbehnutí a vypnutí pásu si pás nepamätá nastavenie, vždy to treba nastaviť odznova, ale je to jednoduché a rýchle.



Recenzia Bežiaci pás TechnoGym MyRun

Kvalitatívne je na vyššej úrovni ako lacnejšie bežecké pásy. Má tichý chod. Rýchlosť a sklon pásu sa dajú meniť počas cvičenia. Dostatočná šírka pásu. Má bezpečnostnú poistku v prípade straty rovnováhy

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2016)

Má tichý chod, má kolečka na premiestňovanie, čo je výhoda lebo pás má svoju váhu

Škoda, že displej si nezapamätá údaje aspoň na pár minút, kým si ich človek zaznamená.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Akamar

Veľmi jednoduchá montáž. Stroj je dosť ťažký, čo je jeho výhodou, pôsobí stabilne a je jednoducho ovládateľný. Sme spokojní celá rodinka. Insportline má úžasné popisy na svoje výrobky, čo bolo pre mňa ako laika veľmi dôležité. Ďakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 28.03.2019)

Jednoduchá montáž. Prehľadný monitor. Úžasný stroj.



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T40i

Keďže som spokojná, odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.02.2018)

dostatočná plocha na behanie pomerne tichý chod možnosť nastavenia výšky náklonu bez zastavenia pásu rôzne programy sa dajú nastaviť pomocou mobilnej aplikácie veľmi skladný pri vertikálnom zložení výborný joystick do ruky na ovládanie pásu odpružený pás možnosť počúvať hudbu z mobilu alebo tabletu reproduktory a miesto na mobil (tablet) na ovládacom panele možnosť chodiť a behať za každého počasia :-)

mobilná aplikácia je trochu ťažkopádna hrudný pás na meranie tepu je trochu nepohodlný



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Gilavar

Jednoduché ovládanie, pekný dizajn, tichý chod, kvalitný stroj. Máme ho týždeň, zatiaľ sme veľmi spokojní. Splní nám všetky naše očakávania. Rozmýšľame od insportline.sk kúpiť aj ďalšie fitness produkty :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.05.2022)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Zidaho

sme velmi spokojni s vyberom. pouzivame ho denne ja aj manzel, takze je v prevadzke cca 2hod denne. jedina nevyhoda je, ze nam vyhadzuje poistky. budeme to musiet riesit s elektrikarom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.09.2015)

tichy lahko sa ovlada odporucam aj do bytu



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Orcan

so vsetkym som vysoko spokojny a mozem to odporucit aj ostatnym/cena mohla byt aj nizsia/

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.10.2009)

nemusim behat po vonku v necasoch mozem bezat dostatocne rychlo/9-16km/h ktore zvladam/ vyhladaval som nieco kvalitne co sa tak rychlo neopotrebuje



Recenzia Bežecký pás inSPORTline Lavister

Lavister mám zatiaľ krátko no stihol som ho už otestovať. Splnil moje očakávania a na domáce použitie je to výborná vec. Mál som troška obavy či pri mojej váhe 100 kg bude fungovať tak ako má, ale po vyskúšaní môžem konštatovať, že aj s touto váhou nebude mať problém, takže úplná spokojnosť a určite odporúčam zakúpiť tento cenovo dostupný stroj aj ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2019)



Recenzia Bežecký pás inSPORTline inCondi T30i

Bežecký pás inSPORTline inCondi T30i sa mi páči a som s ním spokojná. Je možné ho zložiť a presúvať, príjemne reaguje na zmenu nastavenia rýchlosti či sklonu. Krásne pruží. Vo veku 60 rokov ho používam na krokovanie a zlepšenie telesnej kondície. Na pultík je možné uložiť všetko potrebné k príjemne strávenej hodinke. Vo večerných hodinách si pripájam svietidlo. Pás je určite vhodný i pre náročnejších užívateľov.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.10.2023)



Zdieľajte článok


Odporúčame bežecké pásy






Novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky