Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

V čom behať, to je otázka. Bežecké oblečenie dnes podlieha módnym trendom rovnako ako akékoľvek iné oblečenie pre akúkoľvek príležitosť. Sú samozrejme rozdiely aj v oblečení podľa ročného obdobia, pre zimné behanie sa používajú rôzne druhy termo oblečenie a termobielizne.

Avšak vrchná časť oblečenia je viditeľná v akúkoľvek ročnú dobu.

Nielen vzhľad, ale aj funkcia

Pre šport a pre beh obzvlášť platí, že je potrebné sa pozerať nielen na vzhľad oblečenia, ale hlavne na funkčnosť. Pre beh si dámy aj páni zaobstarávajú bežecké nohavice, športové legíny, šortky, topy, tričká a ďalšie doplnky.

Do chladnejšieho počasia sa na beh hodia zase mikiny, bundy a termobielizeň. Všetko, čo vás udrží v teple a v suchu.

Aké oblečenie na bežecký pás?

Výhodou bežeckého pásu je samozrejme vždy optimálne počasie. Napriek tomu sa aj na domáce behanie môžete obliecť tak, aby ste dosiahli čo najvyšši efekt pri behu. Veľmi obľúbené sú rôzne kompresné nohavice, tričká, spodná bielizeň, alebo napríklad návleky.

Nezabudnite tiež na kvalitné topánky a môžete vyraziť zdolávať kilometre.

Spojte beh s kompresiou vďaka podkolienkam Newline

Špeciálne kompresné ponožky pre beh, cyklistiku a ostatné outdoor a fitness aktivity z kolekcie športového oblečenia NEWLINE stabilizujú a zlepšujú krvný obeh a napätie v nohách počas behu aj po športe.

Podkolienky majú mnoho funkcií - unikátne odvetrávacie kanáliky zabezpečía dokonalú tepelnú reguláciu a pomáhajú odvodu neokysličenej krvi späť do srdca a upravujú srdcovú frekvenciu. Prečo ich využiť na beh? Pretože majú vystužené panely pre stabilizáciu členkov a prstov. Nohu vám tak udržia pevne v topánkach a vy sa môžete oddávať komfortnému behu.

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky