Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  5 dôvodov, prečo si vybrať pás inSPORTline

5 dôvodov, prečo si vybrať pás inSPORTline

Máme pre vás päť dôvodov, prečo si vybrať bežecký pás známej českej značky

Český výrobca a predajca fitness strojov, športových potrieb a moto doplnkov (W-Tec) patrí už niekoľko rokov medzi stálice na domácom trhu. Medzi jeho najobľúbenejšie produkty patria bežecké pásy, na porovnávači tovarov Heureka nájdete v TOP 10 hneď 7 pásov tejto značky.

1. Tichosť a výkon motora

Výkonné motory s maximálne tichým chodom sú prednosťou značky inSPORTline, ktorú oceníte pri behu v bytoch, kde by ste mohli rušiť susedov. Vďaka použitej technológii sa obmedzila hlučnosť pásu na minimum a zároveň sa predĺžila životnosť motora. K zníženiu hlučnosti prispieva tiež vysoké odpruženie a chladiaci efekt. Výsledkom je tak naozaj ničím nerušený tréning.

V teste bolo namerané u bežného bežeckého pásu 96 db hluku, bežecký pás inSPORTline mal iba 74 db.

2. Šetrite svoje kĺby

Vďaka technológii silent block je behanie na bežeckom páse šetrnejšie ku kĺbom, než klasické behanie vonku. Technológia shock absorbing system je využívaná u lacnejších i drahších pásov inSPORTline. Platí, že čím vyššie odpruženie, tým je plocha pásu šetrnejšia ku kĺbom a celému telu. Pri výbere pásu sa na základe pružnosti orientujú predovšetkým cvičenci s nadváhou.

Dostatočne odpružený pás lepšie tlmí váš pohyb.

3. Kontrolujte tepovú frekvenciu a behajte efektívne

Väčšina pásov inSPORTline má HRC program, ktorý umožňuje prispôsobenie tepovej frekvencie vášmu aktuálnemu stavu. Pri behu ste obvykle spojený so strojom pomocou hrudného pásu, ktorý meria tepovú frekvenciu a reaguje na vašu aktuálnu tepovú frekvenciu.

4. Jednoduché nastavenie a ovládanie pásov

Možno to poznáte. Kúpite si fitness stroj, vybalíte ho a zostavíte a teraz vás čaká zložité nastavovanie a zisťovanie funkčnosti všetkých možných tlačidiel a páčok. Bežecké pásy inSPORTline majú najdôležitejšie tlačidlá na bočných madlách, prípadne nastavenie programov len jedným tlačidlom na dotykovej obrazovke.

5. Behajte pohodlnejšie a bezpečnejšie

Bežecký pás je rozmerný stroj, ktorý zaberá veľa miesta. Pokiaľ nemáte dostatok priestoru, bude sa vám hodiť systém zloženia (easy fold), ktorým jednoducho zložíte pás do vertikálnej polohy a presuniete k stene, kde nebude prekážať. Rovnako jednoducho ho zase rozložíte.

Pre bezpečný beh je pás inSPORTline prispôsobený dostatočným rozmerom bežeckej plochy. Vďaka nej je beh na páse komfortnejší a bezpečnejší.

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky