Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Bežiace pásy do každého fitka

Bežiace pásy do každého fitka

Nielen v zime, ale aj v horúcom počasí využijete bežiace pásy. Čo na nich precvičíte a koľko stoja tie lepšie?

Bežiace pásy patrí medzi takmer povinné vybavenie každého (aj domáceho) fitka. Behanie je obľúbeným spôsobom, ako sa udržať vo fyzickej kondícii a ako ju zvýšiť. Bežiaci pás má proti klasickému behu rad výhod.

  • môžete behať kedykoľvek
  • bežecký pás kontroluje váš zdravotný stav
  • počítač na páse vám presne určí, koľko máte ubehnúť
  • odpružený pás je šetrný ku kĺbom
  • vo fitcentre môžete z pásu rýchlo prejsť na ďalšiu fitness stroj

Bežiaci pás je aj alternatívou k nordic walking chôdzi a mnoho užívateľov ho používa, pokiaľ nemá za deň dosť nachozeno. Väčšina bežiacich pásov sa dá naklápať a tým simulovať chôdzu do kopca

Tip na kvalitný bežiaci pás

Na základe skúseností majiteľov odporúčame bežecký pás inSPORTline Stratosphere, ktorý kúpite asi za 750 eur. Vyššia počiatočná investícia sa oplatí, stroj je totiž extrémne tichý a vhodný aj do bytových domov, panelákov.

Je navyše skladaci a pri nepoužívaniu sa dá dobre skladovať.

Má tiež snímače tepovej frekvencie, takže jednoducho zistíte aktuálny stav tepu a môžete reagovať znížením, alebo zvýšením rýchlosti, alebo prestávkou.

Bežecký pás inSPORTline Stratosphere

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky