Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Je behanie na páse účinné ako behanie vonku?

Je behanie na páse účinné ako behanie vonku?

Bežecké pásy sú náhradou behania vonku a majú proti bežeckému tréningu rad výhod. Sú rovnako účinné?

Behanie na bežeckom páse je predovšetkým pohodlnejšie, než klasické behanie vonku. Vyhnete sa škaredému počasie, nebezpečenstvo zrážky s iným bežcom, autom, alebo cyklistom. Menej častejšie si tiež spôsobíte zranenia.

Behanie vonku je účinnejšie, ale ...

Behanie proti vetru, na nerovnej ploche, zapája viac svalov a vyžaduje viac energie, ktorú musíte spáliť. Tým je behanie vonku účinnejší.

... na bežeckom páse si radi zabeháte dlhšie

Vďaka komfortnosti behanie na bežeckom páse si radi zabeháte trochu dlhšie a nakoniec spálite viac kalórií, než pri behu vonku.

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky