Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Bezmotorové bežecké pásy

Bezmotorové bežecké pásy

Ako funguje a za koľko kúpite bezmotorový bežecký pás?

Bezmotorový bežecký pás funguje iba vďaka chôdzi, alebo behu bežca. Ten svojím pohybom dostáva do pohybu aj bežeckú plochu.

Aj na bezmotorových bežeckých pásoch možno upravovať záťaž pri pohybe a to znižovaním, alebo zvyšovaním magnetického odporu. Preto sa môžete stretnúť aj s pojmom magnetický bežecký pás.

Magnetický bežecký pás inSPORTline Excel Run

Na obrázku je Magnetický bežecký pás inSPORTline Excel Run, ktorý nemá motor, ale disponuje radom funkcií pre komfortné a variabilné behanie - 2 stupne sklonu, 8 programov.

Ďalšou funkciou je "Severský chôdze" za pomoci dvoch špeciálne navrhnutých funkčných pák. Zapojením držadiel pri chôdzi spálite o 40 percent viac energie ako pri bežnej chôdzi.

Bežecké pásy bez motora - tichý chod a rad funkcií

Výhodou bezmotorových pásov je ich tichý chod, obvykle nižšia cena, ale aj mnoho užitočných funkcií, ako je vybavený počítač, možnosť naklonenia bežeckej plochy, alebo špeciálne funkcie severskej chôdze a behu na lyžiach.

Bezmotorové bežecké pásy kúpite aj za menej než 200 eur.

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky