Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Tip na bežecký pás do bytu

Tip na bežecký pás do bytu

Bežecký pás je síce rozmernejší fitness stroj, ale pri troche šikovnosti ho dostanete aj do menšieho bytu.

Hlavnou výhodou behania na bežeckom páse proti vonkajšej klasike je nezávislosť na počasí, možnosť prispôsobenia rýchlosti aktuálnemu stavu a schopnostiam a povrch šetrnejší ku kĺbom, než tvrdé asfaltové povrchy pri behaní vonku.

Ako ale využiť všetky výhody bežeckého pásu aj pre domáce behanie? Sú vôbec bežecké pásy vhodné do bytu?

Nielen rozmery. Pozor aj na hlučnosť!

Okrem rozmerov sa pri výbere bežeckého pásu do bytu zaujímajte aj o jeho hlučnosť. Príliš hlučné bežecké pásy spoľahlivo naštvú spolubývajúci, rodinu, alebo dokonca susedov. Moderné magnetické bežecké pásy sú už veľmi tiché a vďaka magnetickému brzdnému systému ich prakticky nepočujete ani pri zastavovaní.

Pri rozmýšľaní, či zaobstarať domov bežecký pás, počítajte s miestom okolo 1,5 metra na dĺžku a 0,5 metra na šírku pre samotný pás. Takto sa môže vojsť aj do menšej izby, s nevyhnutnou "ochrannou zónou" okolo stroja zaberie asi 2 metre štvorcové, čo sa v bežnom izbe "stratí".

Tip na bežecký pás do bytu - inSPORTline Excel Run

Excel Run je cenová pecka, bežecký pás za menej ako 250 eur a pritom kvalitný, skvelý kompromis cena / výkon. Má 2 stupne sklonu a 8 programov vrátane funkcie Severskej chôdze.

Pozrite sa na obrázok, dá sa aj rýchlo zložiť a schovať.

inSPORTline Excel Run

Ideálny pomocník na behanie v byte po celý rok.

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky