Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Bežecké pásy na splátky. Teraz nákup na splátky s Quatro

Bežecké pásy na splátky. Teraz nákup na splátky s Quatro

Aj športoví nadšenci si radi urobia radosť. Že Vám nezostávajú financie? Môžete využiť ponuku e-shopov, ktoré trenažéry ponúkajú aj na splátky.

Výnimkou nie sú ani bežecké pásy, obľúbené fitness stroje, ktoré kúpite za približne 200 € na domáce použitie, ale aj za niekoľko sto eur pre komerčné využitie, alebo do špičkovej domácej posilňovne.

Bežecké pásy na splátky s Quatro

Popredný slovenský e-shop inSPORTline.sk teraz ponúka nákup bežeckých pásov na splátky so spoločnosťou QUATRO. Ako to funguje?

1. Vyberte si kvalitný bežecký pás

Horúci tip na bežecké pásy

V spolupráci so špecializovaným fitness eshopom vám ponúkame bežecké pásy v akcii.

Tipy

  • Bežecký pás inSPORTline Lavister - Bežiaci pás ideálny na beh a chôdzu, možnosť zloženia a úspory miesta, funkcia pauzy, manuálny sklon, 12 programov, transportné kolieska, kvalitné odpruženie, moderný dizajn.

Akcia bežecký pás Lavister

2. Zvoľte nákup na splátky

Pri výbere platby si vyberte nákup na splátky so spoločnosťou Quatro. V eshope si užívateľ vyberie daný výrobok a priamo v detaile výrobku si môže prepočítať splátkovú kombináciu prostredníctvom QUATRO kalkulačky. Po následnom dokončení objednávky sa užívateľovi otvorí nové okno so "Žiadosťou", resp. treba kliknúť na pokračovanie Žiadosti o nákup tovaru na splátky cez Quatro, ktorú je potrebné vyplniť. 

3. Náš tip - vyberte si bežecké pásy vo veľkej zľave

Pri týchto pásoch sa dá predpokladať, že ich cena porastie, alebo predajca zníži zľavu. Napríklad Bežecký pás inSPORTLine inCondi T400i stojí bežne 1 563,30 €, teraz je v zľave 33 percent za 1 054,20 €. Pri využití splátkovej akcie zaplatíte celkom 555,61 €.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky