Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Bežecký pás lacno? Máme tipy na lacné bežecké pásy

Bežecký pás lacno? Máme tipy na lacné bežecké pásy

Najlepšie aktivita pre zvýšenie kondície aj zníženie váhy je každodenná chôdza, pohyb odporúčaný kedysi aj dnes, ktorý umožňuje individuálne tempo a šetrí kĺby.

Podľa zdravotného stavu možno po nejakej dobe zaradiť aj behanie. A hlavne neprestávať, a to ani v nepriaznivom počasí, čo umožňuje populárne domáce fitnes stroj - bežecký pás. Je vybavený mnohými funkciami, napríklad meraním tepovej frekvencie, spálených kalórií a porovnaním aktuálneho výkonu s predošlým. Možno sa obávate veľké investície, ale zbytočne.

Bežiaci pás sa oplatí

Najlacnejšii, pritom vysoko kvalitný bezmotorový bežecký pás s nosnosťou 110 kg zaobstaráte u tradičného výrobcu inSPORTline už za cca 200 €. Jedná sa o model Sprynkl s 3 stupňami sklonu, 8 stupňami záťaže a dostatočne širokú bežeckou plochou 120 x 40 cm. "Chodila som do fitka a musela sa tam o tento stroj deliť. Doma ho mám len sama pre seba a môžem ho využívať v ktorúkoľvek hodinu. Je to super. Vrelo odporúčam, "vyjadruje sa k ďalším výhodám domáceho behanie pani Jana.

Užívatelia v internetových diskusiách potvrdzujú, že behanie alebo rýchla chôdza trikrát týždenne po hodine sa čoskoro pozitívne prejaví ako na hmotnosti, tak celkovom zdraví.

A ak by ste chceli mať doma motorový bežecký pás, odporučíme vám obľúbený model Cirrus s nosnosťou 120 kg, ktorý stojí v akcii do 485 €. Ponúka 25 programov a je možné s ním dosiahnuť rýchlosť od 0,8 km až do 14 km / h.

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky