Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Dnes pre ženy. Najlepšie podprsenky na behanie

Dnes pre ženy. Najlepšie podprsenky na behanie

K behaniu neodmysliteľne patrí aj bežecké oblečenie a obuv. Okrem klasiky v podobe funkčného oblečenia pridajme ešte novinku - najlepšiu podprsenku na behanie na svete.

Naozaj najlepšia podprsenka na beh vonku, alebo na páse? Tá údajne najlepší na svete sa zrodila na Kickstarter (projekt pre komunitné financovanie zaujímavých nápadov).

O pomoc s financovaním najprepracovanejšie podprsenky na svete požiadala firma Knix Wear, ktorá vyrába spodnú bielizeň pre ženy. Podprsenka Evolution Bra je určená na šport aj na každodenné nosenie. A projekt to je úspešný, k dátumu písania článku získala unikátna podprsenka už 1,538,667 dolárov.

Čo je tak úžasného na Evolution Bra?

Najkomfortnejšia, univerzálne a technologicky najlepšia podprsenka na svete. A tiež najvypredanejší. V apríli ju už nedostanete a v máji len niektoré veľkosti. A veľkosti 5 až 8 získate až v júli a auguste!

  • bezšvová podprsenka
  • plne reverzibilná
  • môžete ju nosiť až ôsmimi rôznymi spôsobmi vďaka dvom sadám pásikov a možnosti nosiť ju aj naruby
  • rozťahuje sa do štyroch smerov - dokonale sa vám prispôsobí
  • je antimikrobiálna
  • proti tvorbe zápachu - vďaka striebru
  • s odvodom vlhkosti
  • a vďaka odvodu veľmi rýchlo suchá

No a potom sa nečudujte, že kampaň na Evolution Bra bola vôbec najúspešnejšou kampaňou na oblečenie na Kickstarteri v histórii.

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky