Kúpiť bežecký pás – e-shop

Sprievodca výberom
bežeckých pásov


Bežecký pás  >  Bežecké pásy prepojené s tabletom. Prebehnite sa celým svetom

Bežecké pásy prepojené s tabletom. Prebehnite sa celým svetom

Novinkou na trhu sú bežecké pásy inCondi, ktoré je možné jednoducho prepojiť s tabletom a vylepšiť tak zážitok z behania.

Bežecké pásy inCondi sú špičkou vďaka funkčnej výbave a dielenskému spracovaniu. Veľkým plusom je prepojenie s tabletom a modernými aplikáciami.

Bežecký pás inSPORTline inCondi T60i

Na obrázku je vyobrazený tablet s aplikáciou iRunning+, ktorá je cez bluetooth prepojená s počítačom bežeckého pásu. Vďaka aplikácii je možné si virtuálne zabehať napríklad v Alpách, svetových metropolách a ďalších zaujímavých miestach. Priebeh trasy možno sledovať vďaka Google Maps a Street View priamo na displeji.

Tip - Bežecký pás inSPORTline inCondi T60i

Jedným z bežeckých pásov prepojiteľných s tabletom so systémom Android, alebo s iPadmi od Apple, je inSPORTline inCondi T60i. Ten kúpite za 836 €.

Medzi jeho hlavné vlastnosti patrí prepracovaný computer s podsvieteným LCD displejom, motor s výkonom 2,5 HP alebo nastavenie sklonu 0-20%. Medzi ďalšie prednosti bežeckého pásu inSPORTline inCondi T60i patrí tichý chod motora, snímač tepu v rukovätiach, maximálna rýchlosť 20 km/h alebo kolieska pre ľahký transport.

Bežecký pás inSPORTline inCondi T60i je okrem iného vybavený aj funkciou merania telesného tuku, ktorá funguje na princípe pridržania snímačov tepu v rukovätiach alebo pri použití hrudného pásu. Behom chvíle sa tak dozviete, koľko tuku je vo Vašom tele (BMI).

Tento bežecký pás kúpite aj na splátky.

Nemáte tablet? Nevadí, inSPORTline rozdáva tablety k bežeckým pásom

Ak nemáte tablet, nevadí. K bežeckému pásu inCondi získate tablet inSPORTline inTab 7" úplne zadarmo.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame bežecké pásy






Ďalšie novinky

Bežiace pásy pre váš zdravý život

K zdravému životnému štýlu patrí šport a behanie je jednou z najobľúbenejších športových disciplín. V bežeckých topánkach trávia ľudia hodiny a hodiny týždenne. Ako behať pri nepriaznivom počasí?

Bežecké topánky na bežecký pás

Aj na bežecký pás je potrebné použiť vhodné topánky. Pás vám uľahčí beh svojím odpružením, vaše nohy ocenia čo najlepšiu obuv. Ako ju vybrať a ako sa o ňu starať?

Bežecké oblečenie - hlavne sa cítiť dobre

Komfortné a funkčné bežecké oblečenie, ktoré vám padne a budete v ňom dobre vyzerať. To je cieľom väčšiny bežcov pri nákupe oblečenia na behanie. V čom športovať?

Ako cvičiť na bežeckom páse

Cvičenie na bežeckom páse patrí celosvetovo medzi najobľúbenejšie, čo dokladajú štatistiky rehabilitačných centier aj predajcov týchto populárnych fitness strojov.

všetky novinky